Easoft SIGN

Sähköinen allekirjoitus kaikkiin yrityksesi dokumentteihin

  • Saat sopimukset allekirjoitettua nopeammin ja helpommin.
  • Kaikki sopimukset tallentuvat yhteen paikkaan.
  • Dokumenttien hallittavuus paranee kertaheitolla.
  • Easoft Signia voit käyttää niin tietokoneella, tabletilla kuin mobiilissa

Vahvalla verkkopankkitunnistautumisella vahvistettu sähköinen allekirjoitus on lain mukaan yhtä pätevä kuin kynällä allekirjoitettu.

Ota Easoft Sign käyttöön Easoft ERP:n tai Easoft Docs:n yhteydessä!

Easoft Sign sähköinen allekirjoitus

Easoft Signiin luottavat jo lukuisat yritykset, organisaatiot ja järjestöt

                    

Olitpa pieni tai suuri yritys, Easoft Signin sähköinen allekirjoitus helpottaa merkittävästi päivittäistä arkeasi!

Mikä sähköinen allekirjoitus?

Sähköinen allekirjoitus on kansainvälisesti lainvoimainen tapa saada kaikille dokumenteille allekirjoitus. Kun pyydät allekirjoituksen sähköisesti, allekirjoituksen antaja voi tehdä allekirjoituksen juuri silloin kun hän haluaa. Sähköinen allekirjoitus toimii 24/7 ja 365 päivää vuodessa.

Sähköinen allekirjoitus vain 0,95 € / allekirjoituskutsu (+ alv 24 %)

Et maksa erillistä kuukausi- tai aloitusmaksua. Siksi palvelu on markkinoiden edullisin tapa allekirjoittaa dokumentit vahvan verkkopankin avulla suoritetun tunnistautumisen avulla.

Miten palvelun voi ottaa käyttöön?

Palvelu on tällä hetkellä käytössä kaikille Easoftin toiminnanohjaus- ja dokumentointiohjelmiston käyttäjille. Jos haluat lisätietoa Easoftista, varaa maksuton esittely alta!

Mistä näen dokumentit jotka on allekirjoitettu?

Kun dokumentti on allekirjoitettu, se toimitetaan sinulle sähköpostiin. Löydät alkuperäisen ja allekirjoitetun dokumentin käyttämästäsi Easoftin ohjelmistosta, jossa kaikki dokumentit säilyvät tallessa.

Miksi Easoft Sign?

Yksinkertainen ja tehokas sähköinen allekirjoitus yrityksesi käyttöön

Mietitkö, kuinka tehostaisit yrityksesi prosesseja? Easoft Sign auttaa sinua nopeuttamaan dokumenttien allekirjoittamista ja helpottaa samalla dokumenttien hallintaa.

Älä jää jälkeen – siirry digitaaliseen allekirjoittamiseen

Käytä aikasi fiksusti Easoft Signilla voit lisätä sopimuksesi ja allekirjoittajat vain muutamassa minuutissa. Sähköiset lomakkeet ovat käytössäsi – voit halutessasi muuntaa vaikka yrityksesi tilauslomakkeet digitaaliseen muotoon.

Älä arvaile vaan seuraa reaaliaikaisesti

Easoft Signilla voit seurata allekirjoitusprosessia reaaliajassa. Näin tiedät aina missä mennään, etkä jää epätietoisuuteen.

 

Turvallisuus ennenkaikkea

Easoft Signin avulla tunnistat allekirjoittajat vahvalla tunnistautumisella, minimoit riskit ja keräät dataa turvallisesti. Luottamus on ansaittava, ja me olemme sitoutuneet takaamaan tietoturvan – palvelimemme sijaitsevat EU:n alueella.

Haluatko digitalisoida muutakin kuin allekirjoittamisen?

Easoft Sign on osa Easoftin tuoteperhettä. Halusitpa digitalisoida myyntiä, dokumentointia, laskutusta, toiminnanohjausta tai rahoituksen hakemista – tarjoamme yrityksellesi kokonaispalvelun joka laajenee lähes rajattomasti.

Easoft Sign – yrityksesi uusi kumppani

Integroi Easoft Sign suoraan käyttämiisi järjestelmiin. Tarjoamme sinulle sähköiset lomakkeet ja arkiston osana palveluamme. Tehosta toimintaasi, paranna asiakaskokemusta ja tee yrityksesi hallinnoinnista helpompaa – Ota käyttöön Easoft Sign tänään!

Ota Easoft Sign käyttöön toiminnanohjausjärjestelmän tai dokumentointisovelluksen yhteydessä!

Yhdellä ohjelmalla helposti tarjoukset, tilaukset, aikataulutus, tuntikirjaus ja jälkilaskenta. Selkeä järjestelmä, joka on hyvin muokattavissa omiin tarpeisiin. Suosittelen!

Saija Pöyhönen

Peltisepänliike V. Pöyhönen Oy

Easoft-järjestelmän myötä paperityöt ovat vähentyneet huomattavasti, ja sen ansiosta on vapautunut aikaa moneen muuhun

Sanna Kauhanen

PT Energiaporaus Oy

Työajanseurannan helppous ja kohteiden kustannusseuranta ovat meille tärkeitä. Kokonaisuutena voin sanoa, että yrittäjäurallani sain viime kesänä pidettyä ensi kertaa kunnon kesäloman, niin paljon on Easoft helpottanut kokonaisuuden hallintaa.

Veikko Haapa-aho

Rakennusliike Haapa-Aho Ky